Следвайте Гласове в ТелеграмНямало е смисъл министрите на отбраната и на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмНямало е смисъл министрите на отбраната и на
Коментари Харесай

Денков посъветвал министрите на отбраната и МВР да не се явяват на срещата за Израел, организирана от Румен Радев

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Нямало е смисъл министрите на защитата и на вътрешните работи Тодор Тагарев и Калин Стоянов да участват на вчерашната среща по въпросите на националната сигурност, проведена от президента Румен Радев, както и в действителност направиха. Това съобщи на въпрос на News.bg министър председателят Николай Денков след срещата по въпросите на националната сигурност, проведена от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, паралелна на вчерашната, проведена от президента Румен Радев.

" Самият формат не беше доста явен, ясно е, че аз и госпожа Габриел можем да представляваме държавното управление. Както видяхте, срещата беше задоволително градивна, по-късно дадохме изказване дружно с президента, не виждам проблем тук ", отсече Денков и уточни - не следва да се вършат интриги по тематиката.

И разгласи - идващият вторник се привиква Съветът по сигурност към Министерски съвет по същата тематика.

" Не съм разпоредил, споделих им, че съгласно мен няма особена потребност от това, защото ние така и така представляваме държавното управление. Информация от службите имаше, имам информация и от това, което става във връзка с Министерство на вътрешните работи, тъй че това е изцяло задоволително ", добави министър-председателят.

И продължи с рецензиите - тематиките на срещата при Радев били " изключително дефинирани ". " Техническото преоборудване на армията. Та какво ще прави министърът на вътрешните работи на такава среща ", попита реторично Денков.

Денков разясни - срещата, извършена в Народно събрание през днешния ден, е била чисто информативна, като депутатите били осведомени със обстановката, като няма нищо ново спрямо говореното през вчерашния ден. " Отново дублирам - трите съществени институции - Народното събрание, Министерският съвет и президентството, би трябвало да работят дружно. "

По другата настояща тематика - идният избор на съмнение, министър председателят още веднъж бе оптимист (линк от Варна) - няма съображение за рецензиите, идващи от страна на опозицията, политиката в сфера Енергетика на кабинета била извънредно професионална, а вотът на съмнение няма късмет да мине.

Денков бе безапелационен - не са основателни рецензиите, идващи от страна на Бойко Борисов във връзка с министри от кабинета. " В момента всички министри се оправят с програмата си, тъй че нямам съображение за рецензии към някой министър. Разбира се, може да има рецензии към това какъв брой един министър се появява по малкия екран, само че извинявайте - тези министри са специалисти не по медийни връзки, а по техните сфери. "

Инфо: news.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР